Vernieuwd hoofdveld op sportpark veerse poort nu speelklaar!

MZVC is verheugd te kunnen mededelen dat het vernieuwde hoofdveld op Sportpark Veerse Poort nu speelklaar is! Na een zomer van zorgvuldige werkzaamheden is het hoofdveld voorzien van een gloednieuw kunstgrasveld. De werkzaamheden, die in juni van start gingen, zijn succesvol afgerond en het veld is nu klaar voor gebruik.

Met deze upgrade hebben we nu de beschikking over meer trainingsvelden en zijn er op wedstrijddagen twee kunstgrasvelden beschikbaar. Dit vergroot de mogelijkheden voor trainingen en wedstrijden aanzienlijk, en verbetert de algehele ervaring voor zowel spelers als bezoekers.

Bovendien is alle veldverlichting op het sportpark vernieuwd en vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Deze stap sluit aan bij onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en biedt tevens een verbeterde verlichting voor avondtrainingen en wedstrijden.

Wij bij MZVC zijn enthousiast over deze verbeteringen en kijken ernaar uit om onze spelers en supporters te verwelkomen op het vernieuwde hoofdveld.