Sponsoring

MZVC is trots op zijn sponsors en dankbaar voor hun steun. MZVC biedt verschillende sponsormogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd onze club te ondersteunen. Wilt u persoonlijk of met uw bedrijf de club sponsoren, neem dan contact met ons op.

Deze sponsors steunen de club →

Hoofdsponsor

Meulenberg Media in Middelburg is dé expert in grafisch ontwerp en drukwerk. Of het nu gaat om het ontwerpen van reclamefolders, huisstijlen of magazines, hun creatieve team maakt uw visie werkelijkheid. Ze bieden ook direct mailing, ideaal voor het versturen van periodieke brochures of folders. Voor opslagproblemen heeft Meulenberg Media een oplossing met hun magazijnopslag, wat kosten bespaart. Hun grafische afwerkingsopties, zoals vouwen en lamineren, geven uw drukwerk een professionele uitstraling. Met geavanceerde printers en digitaliseringsservices zetten ze uw papieren documenten om in digitale bestanden, handig voor archivering en toegankelijkheid. Meulenberg Media, een alles-in-een oplossing voor uw grafische en drukwerkbehoeften.

Club van 50

Word een trotse sponsor van onze club voor slechts 50 euro en maak het verschil! Als particulier of bedrijf kunt u nu eenvoudig bijdragen aan onze groei en ontwikkeling. Uw naam krijgt een prominente plek in ons clubhuis, op het speciale bord van de ‘Club van 50’. Daarnaast wordt uw steun ook vermeld op onze website, mzvc-middelburg.nl. Doe mee en laat zien dat u onze club een warm hart toedraagt!

Bij Intersport Erik in Middelburg, gelegen aan Nieuwe Burg 22-28, vind je een team van sportliefhebbers die klaarstaan om je te helpen het meeste plezier uit je sport te halen. Of je nu je racket wilt laten testen, een persoonlijk shirt wilt laten maken, of onderhoud nodig hebt voor je ski’s en snowboards, Intersport Erik biedt een breed scala aan services. Ze brengen ‘Sport to the People’ tot leven, waarbij het plezier in sport centraal staat en je kunt rekenen op deskundig advies voor al je sportbehoeften

Havenwerk, een toonaangevende dienstverlener in havens en industriële logistiek, onderscheidt zich met een flexibele pool van vaklieden door heel Nederland. Met ongeveer 150 ervaren medewerkers in vaste dienst, garandeert Havenwerk betrouwbaarheid en deskundigheid in hun 24/7 operatie. Veiligheid is hun topprioriteit, verzekerd door vakkundige opleidingen en geldige certificaten voor alle medewerkers. Hun concept van ‘flexinuïteit’ – een combinatie van flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit – benadrukt hun streven naar langdurige, productieve samenwerkingen. Havenwerk, al 20 jaar actief, is niet alleen een expert in personeelsbezetting, maar ook een pionier in het veilig en efficiënt inzetten van vakmanschap in de dynamische wereld van haven- en logistieke diensten.

Word jij onze nieuwe sponsor?

Klik hier