MZVC 2 Kampioen!

Twee wedstrijden voor het einde van de competitie is MZVC 2 kampioen geworden in de reserve 4e klas. In een spannend duel werd in ’s Gravenplder gewonnen van de enig overgebleven concurrent, Apollo ’69.

Met veel familie en vrienden langs de lijn zat de sfeer er direct goed in, maar toch was het eerste kwartier niet al te best. De eerste kansen waren dan ook voor Apollo, maar daarna kam het tweede beter in de wedstrijd. Hoewel er steeds beter gevoetbald werd, duurde het tot vlak voor rust voordat het tweede de leiding pakte. Tristan omspeelde de keeper en zorgde met een beheerst schot voor de 0-1. De voorsprong zorgde voor meer rust in het spel in de tweede helft, waarin de aanstaande kampioen op zoek ging naar een tweede goal. Die goal kwam er toen Bas na een glijpartij van een verdediger alleen op de keeper af kon gaan. Hij maakte geen fout en zorgde voor de 0-2. Hiermee was de overwinning en de titel zo goed als zeker.

Apollo wist 10 minuten voor tijd nog wel terug te komen tot 1-2, maar veel meer kansen kregen ze niet. Na lang wachten op het laatste fluitsignaal kon het vuurwerk worden afgestoken en de kampioensschaal worden uitgereikt. Een prachtige bekroning voor een top seizoen! Nogmaals gefeliciteerd aan het hele team en natuurlijk aan Bram-Peter en Edwin.

Na een mooi onthaal op de rode loper voor het clubhuis, werden hamburgers gebakken en de nodige drankjes genuttigd. Naar verluid bleef het nog lang onrustig in Middelburg ….