MZVC en Waarde delen de punten in teleurstellende wedstrijd

In de vierde speelronde stond MZVC voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen Waarde. Bij MZVC keerde aanvoerder Michael weer terug in de basis.

De eerste helft was een rommelige aangelegenheid, met weinig hoogtepunten van beide kanten. Het eerste echte gevaar kwam van Waarde, na een snelle counter stond de linksbuiten oog in oog met Pelle. Gelukkig was de keeper alert en hield hij MZVC in de wedstrijd met een knappe redding.

Vervolgens brak MZVC de ban: na een goed genomen corner van Matthijs de Regt kon Stijn de bal met een ferme kopbal in het net werken. Dit doelpunt leek de wedstrijd wat leven in te blazen, maar er gebeurde in de eerste helft verder niet veel meer.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld. Waarde ging nog meer op de lange bal spelen en drukte MZVC terug op eigen helft. Dat leidde halverwege de tweede helft tot de gelijkmaker. MZVC kreeg een lange bal niet goed weg, waardoor een speler van Waarde vanaf de zestien de 1-1 binnenschoot.

MZVC probeerde nog wel iets terug te doen. Via Mika kreeg het nog een kans, maar de keeper van Waarde was goed gepositioneerd en voorkwam een tweede doelpunt voor MZVC.

Zo verlaat MZVC het veld met een teleurstellend gelijkspel. Volgende week staat er een nieuwe kans op het programma met een uitwedstrijd tegen Aardenburg, waar de ploeg hoopt weer in de winning mood te komen.